Wandelend door de bossen, het zand of het water. Op een plekje dat bijzonder voor jullie is of gewoon een mooi stukje natuur. Ik ga met jullie op pad en fotografeer jullie zoals jullie zijn! We spelen een spelletje of geven een knuffel.

Tijdens een wandeling beleven jullie quality time met het gezin en ik leg dit moment graag voor jullie vast.

Werkwijze

Ik fotografeer het liefst buiten in de natuur. De bossen of de duinen lenen zich bijvoorbeeld perfect voor een fotoshoot. 

Wanneer je bij mij een shoot boekt zoeken we samen naar een geschikte datum en locatie. Misschien heb je wel bijzondere herinneringen aan een specifieke plek of is er een prachtig stukje natuur bij jou in de buurt.  

Na het boeken van de shoot stuur ik z.s.m. een boekingsdocument waarin alle gemaakte afspraken staan en wat handige tips zodat jullie je goed kunnen voorbereiden. 

Tijdens de shoot wandelen we rond, kletsen wat of spelen een spelletje. Ik doe mijn best om jullie niet te veel te laten poseren en ongedwongen op de foto vast te leggen. Helaas ontkomen we niet altijd aan wat poseren, maar ik probeer dit altijd zo leuk mogelijk voor jullie te maken.

Binnen 2 dagen stuur ik een sneak preview en binnen 3 weken ontvang je een link naar een online galerij met alle alle zorgvuldig door mij geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie. Dit zal een verzameling zijn van fijne gezinsfoto’s en prachtige portretten in kleur en zwart-wit.

Via het online album kun je de foto’s zelf downloaden en bewaren.

 

Wie

De kids, jullie gezin, de hond, de hele familie, opa en oma. Iedereen mag mee op de foto.

Mijn pakketprijs is gebaseerd op 2 tot 5 personen. Zijn jullie met meer? Geen probleem echter heb ik dan wel wat meer werk dus reken ik €15 per persoon extra.

Wat

Een foto met alle (klein)kinderen om aan opa en/of oma cadeau te doen of enkel jullie gezin omdat de kinderen zo hard groeien.

Ik leg graag voor jullie DIT moment vast.

We wandelen in de bossen, rennen met onze blote voeten in het zand of spelen verstoppertje tussen de bomen.

Dit is enkel een greep uit de mogelijke shoots. Heb jij andere wensen? Neem dan vooral contact op.

 

Waar

Ik fotografeer het liefst buiten. Natuurlijk licht vind ik het mooist op foto’s. Daarnaast is er in de natuur altijd wel iets te vinden wat je kan gebruiken bij het maken van de foto’s. 

Een grote boom waar de kinderen in kunnen klimmen of oma op kan rusten. Of de paarse heide die zo’n mooie kleur aan de foto’s geeft.

Heb je zelf een toffe locatie in gedachte?
Laat het me weten, dan bekijken we samen de mogelijkheden.

Investering

Een shoot duurt ongeveer 1 tot 1,5 uur. Ik let niet op de tijd dus het kan ook zijn dat de shoot soms wat langer duurt of eerder klaar is.

De prijs geldt voor 2 tot 5 personen. Zijn jullie met meerdere personen? Dan reken ik voor iedere persoon extra €15.

Reiskosten zijn inbegrepen binnen 10 km vanuit Goirle (5052VL). Hierbuiten geldt een reisvergoeding van €0,25 per kilometer. 

Wil je graag kleding advies? Je mag me altijd een berichtje sturen en dan kijk ik graag met je mee!

Binnen 2 dagen zul je een preview ontvangen zodat je alvast een idee krijgt van wat er tijdens de shoot is gemaakt. En binnen 3 weken ontvang je jouw persoonlijke galerij waar jullie je favorieten beelden kunnen uitkiezen en downloaden. 

Investering: €179,-

Foto’s kunnen worden gebruikt voor commerciële doeleinden – zoals op de website of social media – tenzij vooraf anders afgesproken.

Ik werk op locatie of bij de klant thuis.

Gekozen foto’s worden zorgvuldig nabewerkt – met een selectie ook in zwart-wit – en digitaal afgeleverd.