De Wilde fotografie

Gezin
Herinneringen die je later wilt hebben moet je nu maken

Een fotoshoot met de mensen die het dichts bij je staan.

Wat doen we tijdens de shoot?

Wandelend door de bossen, het zand of het water. Op een plekje dat bijzonder voor jullie is of gewoon een mooi stukje natuur. Ik ga met jullie op pad en fotografeer jullie zoals jullie zijn! We spelen een spelletje of geven een knuffel. Tijdens een wandeling beleven jullie quality time met het gezin en ik leg dit moment graag voor jullie vast.

Werkwijze

Ik fotografeer het liefst buiten in de natuur. De bossen of de duinen lenen zich bijvoorbeeld perfect voor een fotoshoot. Wanneer je bij mij een shoot boekt zoeken we samen naar een geschikte datum en locatie. Misschien heb je wel bijzondere herinneringen aan een specifieke plek of is er een prachtig stukje natuur bij jou in de buurt.  

Na het boeken van de shoot stuur ik z.s.m. een boekingsdocument waarin alle gemaakte afspraken staan en wat handige tips zodat jullie je goed kunnen voorbereiden. 

Tijdens de shoot wandelen we rond, kletsen wat of spelen een spelletje. Ik doe mijn best om jullie niet te veel te laten poseren en ongedwongen op de foto vast te leggen. Helaas ontkomen we niet altijd aan wat poseren, maar ik probeer dit altijd zo leuk mogelijk voor jullie te maken.

Na de shoot

Binnen 2 dagen stuur ik een sneak preview per mail en binnen 3 weken ontvang je een link naar een online gallery met alle zorgvuldig door mij geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie. Dit zal een verzameling zijn van portretfoto’s, sfeerbeelden en details in kleur en zwart-wit.

Investering

– Fotosessie van ongeveer 60-90 minuten. *
– Bewerken van de gemaakte beelden.
alle door mij geselecteerde en bewerkte digitale beelden in een online gallery.
– Ontvangst foto’s in kleur en zwart wit.
– Ontvangst foto’s binnen 3 weken

€179,-**

* Ik let niet op de tijd dus het kan ook zijn dat de shoot soms wat langer duurt of eerder klaar is.
** De prijs geldt voor 2 tot 5 personen. Zijn jullie met meerdere personen? Dan reken ik voor iedere persoon extra €15,-.

Foto’s kunnen worden gebruikt voor commerciële doeleinden – zoals op de website of social media – tenzij vooraf anders afgesproken.

Ik werk op locatie of bij de klant thuis.

Gekozen foto’s worden zorgvuldig nabewerkt – met een selectie ook in zwart-wit – en digitaal afgeleverd.