Over mij

Ik ben Sherien (37) en sinds 2019 getrouwd met mijn grote liefde Fedde. Wij hebben twee kids, Ella (8) en Rick (6). Samen met onze Jack-Russel Toby wonen we in Goirle, vlakbij Tilburg. 

Ik ben een echt gezelschapsmens en kan niet stil zitten. Ik hou van nieuwe kleding, zonnige dagen en speciaal bier. Het liefst gecombineerd in een gezellige middag borrelend met vrienden. Doordat ik enigszins chaotisch ben plan ik mijn  agenda structureel te vol. 

Fotografie

Al op de middelbare school besloot ik dat ik fotograaf wilde worden. Ik begon met een fotografie opleiding en bracht twee jaar door in de donkere kamer met het ontwikkelen van mijn zelf geschoten plaatjes. Toen bleek dat de digitale fotografie ook bij mensen thuis veel populairder werd besloot ik mijn cameratas aan de wilgen te hangen. Ik ging studeren aan de PABO. Hierna volgde een studie commerciële economie waarna ik uiteindelijk ook in een commerciële functie aan het werk ging. Toch bleef het fotograferen kriebelen. Tijdens mijn studentenjaren waren mijn camera en ik altijd verbonden, elke stapavond erd door mij vastgelegd. En ook mijn kinderen worden veelvuldig gefotografeerd. Sinds de ‘kids’ wat zelfstandiger zijn geworden en ik meer tijd vrij heb ben ik meer met fotografie gaan doen en heb ik een aantal workshops gevolgd om mijn kennis bij te schaven. Na flink wat oefenen op vrienden en bekenden durfde ik de stap te nemen en ben ik voor mezelf begonnen.
Ik hou niet van stijve geposeerde foto’s. Dat is ook een van de redenen dat ik graag op locatie foto’s maak. Buiten het feit dat een locatie enorm bepalend kan zijn voor de sfeer merk ik dat je ook minder gespannen op de foto gaat zonder een grote studiolamp op je gezicht. 

Lieve woorden