De Wilde fotografie

Zwangerschap
Zwanger zijn is zo iets bijzonders

Een groeiende buik en een groeiend gezin. Tijdens een shoot van ongeveer 60 – 90 minuten leg ik deze bijzondere periode voor jullie vast.

Wat is een zwangerschapsshoot?

Een zwangerschapshoot is de perfecte manier om deze speciale tijd in je leven vast te (laten) leggen. Ik neem alle tijd van de wereld om jou op je gemak te laten voelen en zo puur mogelijk in beeld te brengen. Ik werk met natuurlijk licht om de meest prachtige foto’s te maken die jou en je zwangerschap op hun mooist laten zien.

Werkwijze

Of je nu net een klein buikje begint te krijgen, op de helft bent of bijna bent uitgerekend, ik plan een shoot in wanneer jij dat graag wilt. Samen zoeken we een mooie locatie. Dit kan zowel buiten als fijn bij jou thuis zijn. Het enige wat ik nodig heb is mooi daglicht. In ongeveer een uur maak ik mooie foto’s van jou en je buik, maar ik leg jou ook graag samen met jouw partner en eventuele broertjes en/of zusjes vast.

Na de shoot

Binnen 2 dagen stuur ik een sneak preview per mail en binnen 3 weken ontvang je een link naar een online gallery met alle zorgvuldig door mij geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie. Dit zal een verzameling zijn van portretfoto’s, sfeerbeelden en details in kleur en zwart-wit.

Investering

– Fotosessie van ongeveer 60-90 minuten.
– Bewerken van de gemaakte beelden.
alle door mij geselecteerde en bewerkte digitale beelden in een online gallery.
– Ontvangst foto’s in kleur en zwart wit.
– Ontvangst foto’s binnen 3 weken

€179,-