De Wilde fotografie

Minishoot
Let’s make some memories

Of het nu gaat om een spontane lach, een tedere blik of een hartverwarmende knuffel, een minishoot brengt de emotie van het moment naar voren.

Wat is een minishoot?

Een minishoot is een korte shoot van ongeveer 30 minuten voor maximaal 5 personen. We fotograferen op 1 of 2 plekjes zodat we zoveel mogelijk foto’s kunnen maken binnen het halfuur. Ik zie jullie op een buiten locatie of bij jullie thuis.

Voor wie?

Een minishoot is door de korte duur erg geschikt voor kleine kindjes. Maar natuurlijk is een minishoot ook geschikt voor bijvoorbeeld: Jullie gezin, de kindjes samen, loveshoot, zwangerschapsshoot, etc.

Of je nu een gloednieuwe ouder bent die de eerste lachjes van je baby wil vastleggen, een verliefd stel dat jullie liefdesverhaal wil vieren, of een groep vrienden die samen herinneringen willen maken. Een minishoot is perfect om de spontane en authentieke momenten van jouw leven vast te leggen.

Waarom kiezen voor een minishoot?

  • Eindelijk een nieuwe foto van jullie voor aan de muur zonder uitgebreide fotosessie;
  • Je kindje groeit zo hard, je wilt juist deze periode vast laten leggen?
  • Wat dacht je van een mooie foto als cadeau?
  • Misschien heeft de rest van jouw gezin helemaal geen zin in een héle foto sessie, maar wil je toch eens foto’s waar jullie allemaal op staan?
  • Heb je binnenkort een verjaardag en wil je iemand een origineel cadeau geven? Een cadeaubon voor een minishoot is altijd een leuke verrassing!

Na de shoot

Na de shoot maak ik een selectie van de mooiste en leukste foto’s en plaats deze binnen 3 weken in een online gallery. Hier kunnen jullie zelf 5 foto’s selecteren. Deze worden dan zorgvuldig en professioneel nabewerkt en ontvangen jullie dan in een nieuwe online gallery waar jullie ze in hoge resolutie kunnen downloaden. Meer foto’s bestellen kan natuurlijk ook voor 15 euro per foto.

Investering

– Fotosessie van ongeveer 30 minuten.
– Bewerken van de gemaakte beelden.
– 5 digitale beelden, uitzoeken in een online gallery.
– Ontvangst foto’s in kleur en zwart wit.
– Mogelijkheid tot bijbestellen van foto’s
– Ontvangst foto’s binnen 3 weken

€99,-